menu close menu

Weddingplanner

Weddingplanner

 

Een van de mooiste dagen van je leven is je eigen trouwdag! Het JA-woord geven aan de man of vrouw van je dromen, in een schitterende outfit. Haar, make-up en nagels geheel verzorgd. En natuurlijk tijd spenderen met je familie en vrienden!

 

 

Je trouwdag staat in het teken van de liefde, en daar horen jullie helemaal gelukkig en uitgerust bij zijn. Daarom is het veel bruidsparen een keuze voor het inhuren van een professional. Want er komt heel veel kijken bij het plannen van een perfecte trouwdag. En met perfect bedoelen we: iedereen op z’n gemak, alles tot in de puntjes geregeld en een bruidspaar dat alleen maar hoeft te genieten.

 

Of je nu een groots, spectaculair bruiloftsfeest wilt, of een intieme ceremonie; Lovely Details neemt graag alle zorg voor je uit handen, en helpt mee om de mooiste dag van jullie leven te plannen! Aan alles wordt gedacht: van ringkussen tot trouwlocatie. Je hoeft je zich nergens meer druk om te maken! Hoeveel je uit handen geeft kan je uiteraard zelf bepalen. Van A – Z of de alleen kleine details, de styling van de receptie of als ceremoniemeester.

 

Wil jij ook zorgeloos genieten van de mooiste dag van je leven? Neem dan contact op.

Have a lovely day! Johanneke