menu close menu

Blog

Kies voor een weddingplanner

Ga je trouwen? Gefeliciteerd! Er breekt een spannende periode aan, het uitkiezen van de ringen, de locaties, catering en de jurk en ehh.. wordt het je al teveel? Denk eens goed na over het inhuren van een weddingplanner. Want niet voor niets bestaat het vak, om bruiden zoals jou te helpen met een organiseren van een fantastische dag, tot in alle lovely details!

 

Waarom het inhuren van een weddingplanner een goed idee is

 

1) Tijd
Tijd is kostbaar. Helemaal als je vaak het gevoel hebt dat er maar 8 uur in een dag zit. Het inhuren van een goede weddingplanner heeft daar een groot voordeel in, zij neemt alle tijd die jij er anders aan zou spenderen, van je over. Een ervaren weddingplanner zal overigens veel minder kwijt zijn aan het plannen en organiseren dan jij.

 

2) Geld
Natuurlijk, als weddingplanner moeten we ook verdienen, maar dat betekend niet dat het jouw budget kleiner maakt. We weten de beste deals te maken met leveranciers, locaties, en bedrijven. Het inhuren van een weddingplanner hoeft je dus helemaal geen extra geld te kosten!

 

3) Stress
Een ding wat je niet wilt hebben is stress. Dat is slecht voor jou en de mensen om je heen. Je trouwdag zou om jou en je aanstaande moeten draaien. Niet alleen op je trouwdag maar ook de voorafgaande periode.

 

4) Kennis en ervaring
Wij hebben alle kennis en ervaring in huis die nodig is voor het plannen van een fantastische bruiloft. Zo, daar zeg je nogal wat denk je misschien.

 

5) Bespaar je vrienden en familie
Vaak worden vrienden, vriendinnen of zussen gevraagd worden als ceremoniemeester. Soms gaat dat ze best aardig af, maar vaak ook niet. Zo heb ik meerdere malen meegemaakt dat de laatste dag nog van alles geregeld moest worden en het stress niveau tot aan het plafond kwam. Dat is niet erg fijn voor de familie/ vrienden, en al helemaal niet voor jullie als bruidspaar.

 

6) Originaliteit
Wij kennen de leukste trouwartikelen, origineelste ideeën en unieke trouwlocaties. Niets is te gek en ook gave DIY en budget-proof ideeën komen we niet te kort.

 

Zo kan ik nog wel een aantal redenen geven, maar hopelijk ben je al enthousiast geworden van alle voordelen die het inhuren van Lovely Details met zich mee brengt. JAA!

 

Wil jij ook een zorgeloze, fantastische bruiloft, zonder stress, problemen en gepieker? Boek Lovely Details als jouw persoonlijke weddingplanner en geniet van de voorbereidingen én de bruiloft. Hopelijk tot snel!

 

Have a lovely day! x Johanneke

 

Ps: heb je nog vragen, of twijfel je toch nog? Neem dan ook gerust contact met ons op!

 

Leave a Reply