menu close menu

Blog

Volg jij Lovely Details al op Pinterest?

Oooh de dag dat ik Pinterest ontdekte.. ik was verkocht, misschien beter gezegd; verslaafd! De eerste paar avonden heb ik niks anders gedaan dan uren en uren plaatjes pinnen. Het is zó handig! Ook bij het plannen van jouw bruiloft is het maken van een Pinterest bord echt ideaal. Je vind er de leukste ideeën, foto’s en inspiratie. Zo kan je voor ieder detail van je bruiloft een apart bord aanmaken. Zoals een bord voor je boeket, grappige foto ideeën, bruidsjurken, decor, haar en make-up. En nog veel meer!

 

Ik houdt het bord bij en speur dagelijks naar leuke en mooie ideeën. Ook zet ik er mijn eigen DIY projecten en foto’s op. Zo kunnen andere mensen die ook weer delen. Kijk dus snel op Lovely Details Pinterest.

Pinterestze;)

 

Have a lovely day! x Johanneke

Leave a Reply