menu close menu

Blog

Vera Wang voorjaarscollectie 2014

Wauw, ik was echt (blij) verrast door deze nieuwe collectie jurken.

Al snel zie je dat alle bruidsjurken uit de voorjaarscollectie een ding gemeen hebben: de kleur. Pink pink pink! Geen kinderachtige barbie kleuren No. Oudroze, pastel roze en rood-roze voeren de boventoon.

De jurken zijn ontzettend verfijnd en voorzien van de mooiste details. Ieder jurk is weer een nieuwe, frisse creatie. Kijk(en zwijmel) je mee?

 

 

Waarin Vera Wang zich duidelijk in onderscheid van andere merken is dat ze zelf trends zet. Zoals nu dus: de roze trouwjurk. Ook zijn de creaties heel vrouwelijk en sierlijk. De combinaties van kant, organza, bloemen en strikken zijn echt ontzettend mooi. Ieder creatie is dan ook a piece of art.

 

Bij de meeste jurken wordt er alleen de nadruk gelegd op de voorkant van de Jurk. Maar bij Miss Vera draait het om de hele jurk: de voorkant, de zijkanten en de achterkant. Vanaf welke hoek je de jurken ook bekijkt, iedere kant is stunning!

 

 

 

 

Onderstaand is mijn favoriete jurk. De voorkant is heel elegant en rustig. Een sweetheart bovenlijfje met plooien, en van onder een wijd uitlopende rok. Hierdoor gaat alle aandacht naar de bruid uit. Maar de achterkant is echt een blikvanger door het kant en de mooie sierlijke strikken. Beautiful!

 

Wil je zo’n schitterende trouwjurk scoren? Dan moet je toch echt naar ons ‘buurlandje’ aan de overkant van de zee; Engeland. Want in Nederland wordt Vera Wang (nog) niet verkocht. Waarom niet!?

 

Wat is jouw favoriete jurk? En wil jij een roze weddingdress dragen op je bruiloft?

 

Have a lovely day! x Johanneke

Leave a Reply