menu close menu

Blog

Trouwstafjes voor je bruiloft

Helaas is de traditie van het rijst strooien over het bruidspaar verboden geworden in heel veel gemeenten. Tijd om op zoek te gaan naar een alternatief! Nu is de bellenblaas een prima keus. Het is vrolijk, geeft leuke foto’s en de gasten (jong én oud) vinden het leuk om de bellen te blazen. Maar na een tijdje is het toch wel weer eens tijd voor iets anders, niet? Want nu is bellenblaas niet meer zo origineel als een aantal jaar geleden.

Tijdens mijn werk kwam ik een nieuw product tegen dat he-le-maal nieuw is op de Nederlandse trouwmarkt: de trouwstafjes! Zo heb ik ze maar genoemd voor het gemak, een Nederlandse naam hadden de vrolijke stafjes nog niet. In het Engels heten ze ‘wedding wands’. Deze trend is overgevlogen uit America (waar anders?) en worden een echte trend.

De stafjes zijn 30cm lang en versierd met belletje, verschillende linten en een vlaggetje waar HOORAY op staat.

 

Je kan ze natuurlijk ook zelf maken, met gekleurde linten in het kleurenthema van jullie bruiloft. Stokjes vind je in de bouwmarkt, en bij een goede hobby-zaak bij jou in de buurt zijn er vast en zeker belletjes te koop. De vlaggetjes kan je zelf printen en uitknippen, en eventueel met de namen van het bruidspaar er op. Dát is origineel en persoonlijk!

De trouwstafjes zijn te bestellen via trouwartikelen.nl.

Hebben jullie ze gebruikt voor de bruiloft, of zelf gemaakte trouwstafjes gemaakt? Dan zijn we érg benieuwd naar de trouwfoto’s!

Have a Lovely Day! Johanneke

Leave a Reply