menu close menu

Blog

Snijplank gepersonaliseerd als huwelijkscadeau

Het blijft toch vaak lastig om een leuk, origineel cadeau voor het bruidspaar te vinden. Vaak staat er op de trouwkaart een cadeautip met een envelopje of spaarvarkentje, dat aangeeft dat zij het liefst geld ontvangen. Erg handig voor hun, maar niet erg persoonlijk en origineel. En juist voor zo’n mooie gelegenheid als een trouwdag is het leuk om een cadeau te geven dat memorabel is. Iets dat ze kunnen blijven gebruiken door de jaren heen en terug denken: Hé dit heb ik van *Sophie* gehad, echt leuk!

 

Maar aan alle zoektochten komt een eind, en zo ook jouw zoektocht voor het perfecte huwelijkscadeau. Of het nu een ouder stel is of een jong stel, dit cadeau valt zéker in de smaak bij iedereen!

 

 

 

 

Een snijplank gegraveerd met de namen en/of initialen van het bruidspaar. Hóe leuk is dat! Een super origineel cadeau dat (bijna) iedere dag gebruikt wordt in de keuken.

 

 

De snijplank is gemaakt van ecologisch bamboe. De afmetingen zijn: 36cm x 23cm x1cm dik. De snijplank is niet vaatwasmachine bestendig! Dat wordt dus met de hand afwassen;-)

 

De snijplank kost €29 (inclusief verzending binnen NL). Bestellen kan je via het contactformulier. De levertijd is ongeveer een week.

Als je het cadeau direct naar het bruidspaar willen sturen, dan kan de snijplank mooi ingepakt worden, met een briefje er bij.

 

Have a lovely day! Johanneke

to “Snijplank gepersonaliseerd als huwelijkscadeau”

 1. patricia de boer schreef:

  Ik zou graag willen weten wat de snijplank kost

 2. Casier Kelly schreef:

  Hallo, kan zo’n snijplank ook naar Belgie opgestuurd worden? Zoja, hoeveel zou dit dan kosten?

  Alvast bedankt, Casier K

 3. Chantal schreef:

  Onze beste vrienden gaan trouwen, en houden erg van koken wat kost het om hun namen en troywdata erop te laten graveren

  Met vriendelijke groet,

  Chantal

Leave a Reply