menu close menu

Services

Wil jij een super geslaagd feest, evenement of bruiloft? Lovely Details zorgt van A – Z dat alles tot in de kleinste details is geregeld, want daar staan wij voor. Er zal nog lang nagepraat worden door jouw gasten over hoe geweldige het was!

 

Wedding & event planning:

Samen maken we jouw bruiloft van sprookje tot waargebeurd verhaal. Vanaf het begin is het mijn doel om jullie te helpen en laten genieten, niet alleen van de voorbereidingen, maar ook op de grote dag zelf. Ik ben het aanspreekpunt en jullie kunnen alles aan mij vragen. Ik help met het vinden van jullie favoriete fotograaf. Het kieskeurig samenstellen van het menu, het vinden van de perfecte locatie, enzovoort.

Vele bruidjes treffen het niet zo gemakkelijk en hebben zelfs op de trouwdag stress en kunnen daar door niet genieten. Geen nood! Ik help jullie met de leukste en meest originele ideeën om jullie dag tot een succes te maken waarin alles goed geregeld is, en jullie alleen maar hoeven te genieten, lachen en complimentjes te ontvangen omdat jullie er schitterend en stralend uitzien. Van begin tot eind, van alle grote beslissingen tot kleine details, Lovely Details staat voor je klaar.

 

Wat je kan verwachten van Lovely Details:

 

– Geen etiquette! We doen het niet zo omdat ‘het hoort’, maar omdat het zo LEUK is: ieder event maken we persoonlijk en helemaal op jou en je gasten gericht zodat iedereen een geweldige tijd heeft.
– Leuke adressen voor trouwlocaties, catering, trouwvervoer, entertainment en nog veel meer
– Tips, advies, inspiratie en originele ideeën om de bruiloft JOU te laten zijn
– Een haalbare planning van de dag
– Op de grote dag zelf, begeleiding en planning zodat jullie je nergens druk om hoeven te maken.
– Je kan zelf bepalen hoeveel je uit handen geeft.

 

Styling:

Of het nu alleen om de feestlocatie gaat of de ceremonie binnen of buiten. Jullie gasten zullen even stil staan en zijn wanneer ze binnen komen in de omgetoverde zaal. Jullie bruiloft, feest of evenement zal een groot succes zijn en iedereen zal een geweldige tijd beleven, het gaat tenslotte om het hele plaatje, en daar is de styling een groot onderdeel van! Lovely Details creëert een geweldige styling met de mooiste bloemen,  feestartikelen en handgemaakte custom made decoratie, helemaal naar jouw smaak.

Ook voor andere (thema)feesten zoals een babyshower, kraamfeest of jubileum staat Lovely Details voor je klaar.

 

Wat je kan verwachten van Lovely Details:

 

– Een vrijblijvend gesprek waarin je alle wensen bekend maakt
– Lovely Details maakt vervolgens een offerte en plan van aanpak
– Volgens afspraak wordt het evenement of de bruiloft volledig gestyled en na afloop weer opgeruimd zodat je er geen omkijken naar hebt

 

 

 

 

 

Ben je benieuwd wat Lovely Details voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.