menu close menu

Blog

Ringendoosje First Love

Heb jij dat wel eens gedaan? In het bos een mooie boom uitgezocht en daar de naam of initialen van jezelf en je geliefde in gekerfd met een mes? Ik wel! Tenminste, R heeft het voor ons gedaan. Dat is toch ook wel echt een mannenwerk zo met een groot mes aan de gang gaan.

Ergens.. in Luxemburg staat een boom met een hartje en de letters R en J in de bast gekerfd. Het is al weer zo lang geleden dat ik niets eens meer zou weten welk bos het is en of die boom er Ć¼berhaupt nog staat. Maar het is een leuke herinnering die ik samen met R heb gedeeld. Hoe romantisch!

 

Bij het ontwerpen van het ringendoosje moest ik daar weer aan terug denken. Vandaar het grote hart met daar in twee initialen in een speels handschrift. Net alsof het eigenhandig er in is gekerfd.

 

 

 

Het doosje heeft een deksel die dicht geklikt kan worden met een slotje. Extra veilig zodat je zeker weet dat de ringen er niet uit zullen vallen tijdens de ceremonie.

 

De afmetingen zijn: 10,5cm breed x 10,5cm lang x 6cm hoog.

 

Na de bruiloft kan je het doosje bewaren voor het opbergen van kleine spulletjes die je op de bruiloft hebt gebruikt zoals manchetknopen, sieraden en de kousenband. Of je kan hem mooi op je bureau neer zetten als kleine opberg ruimte voor rommeltjes zoals paperclips, nietjes etcetera. Dan heb je een leuk aandenken zodat je nog eens terug kan denken aan die geweldige dag..

 

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Heb je misschien suggesties, of een eigen logo wat je gegraveerd wilt hebben dan is dat ook een mogelijkheid. Lovely Details staat voor je klaar!

 

Je kan het doosje bestellen door het contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Have a Lovely Day! Johanneke

to “Ringendoosje First Love”

  1. Marijke Koning schreef:

    Beste Johanneke,

    Mijn partner en ik gaan op 14 juni aanstaande trouwen. Wat zijn de kosten om zo’n tof ringendoosje te laten maken?

    Groet,
    Marijke Koning

Leave a Reply