menu close menu

Blog

Picknicken op je bruiloft

Nu het heerlijke lente weer doorbreekt is het buiten goed vertoeven. Houd je er van om buiten te zijn? Dan is een picknick op je bruiloft misschien wel wat voor jullie!

 

Zorg voor picknick mandjes gevuld met lekkere broodjes en gekoelde drankjes, vers fruit en snacks. Een gezellige, relaxte avond gegarandeerd!

 

Belangrijke details:
– Zorg voor voldoende plaids, dekens, kussens en picknicktafels zodat niemand echt op het gras of in het zand hoeft te zitten.

– Voor wat oudere mensen is het fijn als ze op een comfortabele stoel kunnen zitten. Picknickbankjes zijn natuurlijk ook heel geschikt.

– ’s Avonds wanneer het donker wordt kan je gebruik maken van licht slingers en lantaarns, en misschien zelfs wel een vuur. Gezellig!

– Mocht het weer ineens omslaan (je weet het hier nooit zeker..) is het belangrijk dat je een back-up plan hebt. Kan je ergens binnen zitten, of gebruik maken van tenten?

 

 

De locatie bepaalt ook de sfeer. Je kan urban city gaan voor een picknick op het dak van een gebouw bijvoorbeeld. Maar ook op een groot grasveld bij nabij een monument, kasteel of landhuis. Of wat dacht je van het strand? Lekker, dat zand tussen je tenen!

 

Heb je vragen dan help ik je graag!

 

Have a lovely day! x Johanneke

Leave a Reply