menu close menu

Over mij

Hi! Leuk dat je rond kijkt op mijn website.

 

Een foto zegt meer dan een duizend woorden kunnen omschrijven. Deze website laat een deel van mij zien, wat ik leuk vind om te doen en gepassioneerd over ben. Met name bruiloft styling en planning is een grote passie van mij.

In 2007 ben ik zelf getrouwd, en heb toen gemerkt dat er ontzettend veel bij het organiseren van een bruiloft komt kijken. Om alles in de laatste puntjes geregeld te hebben is een hele klus. Vanaf dat punt ben ik begonnen met het helpen van anderen in de trouwwereld!  I do what I love, makes me smile and gives me butterflies from inside and out!

Mijn naam is Johanneke, leuk je te ontmoeten!

 

Ik blog regelmatig over alles wat met de bruiloft te maken heeft. Van make-up, het kiezen van de juiste bruidsjurk, decoratie en leuke locaties. Ik houdt alles bij over de laatste trends, nieuwe trouwartikelen en help je mee met het organiseren van een TOPdag!

 

Ook met mijn eigen Label Lovely Details maak ik vele bruidsparen blij. De artikelen zijn persoonlijk, uniek en origineel. Kijk zelf maar!

 

Ook hulp nodig met het plannen van een fantastische bruiloft? Bekijk mijn services hier.

 

 

Vijf weetjes over mij:

1. Ik werk in de regio Zuid-Holland.

2. Als weddingplanner en styliste word ik heel enthousiast van unieke trouwartikelen, die ik overal vandaan haal.

3. Plannen, stylen en nieuwe dingen creëren doe ik het liefst en best. Kijk wat ik voor jou kan betekenen! Bekijk mijn services hier.

4. Ik ben met mijn aller beste vriend Ramon getrouwd in de zomer van 2007. Een onvergetelijke dag!

5. Words to live by!