menu close menu

Blog

Ode aan de schoen!

Kunst is niet in een woord te beschrijven, en voor ieder mens weer verschillend. Voor de een is dat een sculptuur, een schilderij of een verzameling oude flessen.. Je kan het zo gek niet bedenken, maar als jij kan beschrijven waarom iets voor jou kunst is, dan is het dat ook!

En dat maakt kunst ook zo leuk! Als je het aan mij vraagt is alles kunst wat sfeer en persoonlijkheid brengt in je interieur of exterieur. En zo zullen ook de meeste fashionista’s en hipkipjes  zich in dit idee kunnen vinden: je schoen als kunst! En waarom niet?

 

De letterbak is terug van weg geweest, en helemaal hip! Zet je mooiste kunst en items er in, en geniet iedere dag van de uitgestalde spulletjes. En.. zet je mooiste pump er in!

 

 

 

 

 

In een glazen stolp of een grote voorraad pot ter uitstalling van jouw mooiste lievelings pumps. Een dubbel voordeel: je kan er iedere dag van genieten én zo blijven ze mooi en stof vrij. Mooi!!

 

 

 

 

Dit schattige poppetje hangt bij mij thuis: If the shoe fits, buy it in every color!Een grappige spreuk voor hipkipjes en fashionista’s!

 

 

Leave a Reply