menu close menu

Blog

Label Lovely Details

Tatadaa!! hierbij presenteer ik jullie met trots mijn eigen merk: Label Lovely Details.

 

Ik ben al enige tijd mee bezig geweest met het bedenken, ontwerpen, maken en fotograferen van de artikelen.

De collectie bestaat uit originele en persoonlijke trouw artikelen, die met heel veel liefde gemaakt worden. Onder andere ringendoosjes, kledinghangers, wijndozen en memorie dozen. Alle producten zijn gemaakt van hout, en worden op bestelling gegraveerd.

Persoonlijk en uniek

Wat ik zelf erg belangrijk vind is dat alle artikelen uniek zijn. Tegenwoordig kan je haast alles krijgen in de winkels, en worden producten machinaal gemaakt en is niets meer uniek. Maar met een bijzondere gelegenheid als je bruiloft is het natuurlijk wél erg leuk als je unieke trouwartikelen gebruikt.

 

Je kan kiezen welke namen, woorden of initialen er op de artikelen gegraveerd worden. Vervolgens wordt de bestelling gemaakt en binnen 7 werkdagen verzonden.

 

Ringendoosjes

De ringendoosjes zijn van hout en en zijn er in twee maten. Een schatkistje en een vierkant kistje, die gegraveerd kunnen worden met de initialen van het bruidspaar.

Het vierkante doosje is met een wat speelser handschrift gegraveerd.

 

Super leuk om cadeau te doen, of als speciale items voor jouw bruiloft. De artikelen worden met veel liefde gemaakt. Alles wordt met de hand gegraveerd en daar door is ieder item uniek.

Wil jij ook een leuk en origineel product van Lovely Details? Neem dan contact op via het contactformulier.

 

 

 

Kledinghangers
Jouw prachtige bruidsjurk verdient een speciale hanger! Geen goedkope plastic hanger, maar een mooie stevige hanger met jouw naam er op. De hangers zijn verkrijgbaar in het wit of beuken. De diamantjes zijn verkrijgbaar in de kleuren geel/goud, roze, blauw of rood. Zo wordt de hanger uniek en persoonlijk gemaakt. Aan iedere hanger wordt ook nog een witte satijnen strik gemaakt.

 

 

Er komen nog veel meer producten online dus houdt de website in de gaten!

 

Have a Lovely Day! Johanneke

 

 

Leave a Reply