menu close menu

Blog

Kledinghanger Sparkle On!

 

Heb je de PERFECTE trouwjurk gevonden? YES!

 

Jouw prachtige bruidsjurk verdient een speciaal plekje, op een speciale hanger. Nooit in je hele leven zal waarschijnlijk ooit nog in zo’n mooie jurk lopen als je trouwjurk. Bij de meeste bruidszaken krijg je een hangertje mee van plastic met daar op reclame van de designer of van de winkel zelf. Niet erg persoonlijk, en een tikkeltje zonde om dáár je jurk aan op te hangen vind je niet?

 

Toen ik een bruidsjurk kocht, kreeg ik ook een plastic hanger met daarop lelijke rode letters van het merk. Na verloop van tijd brak er een stuk af en hing mijn jurk half los. Toen dacht ik; gek, dat je zoveel geld uitgeeft aan een mooie jurk, maar er vervolgens niet goed voor zorgt. Daardoor ben ik op het idee gekomen van de persoonlijke kledinghanger, mét een roze initiaal (my favourite color!).

 

Daarom is de kledinghanger Sparkle On gemaakt, speciaal voor de bruidjes en bruidegommen. O ja, ook aan de bruidegom is gedacht! De kledinghangers zijn verkrijgbaar in het beuken of wit, met de keuze uit vier verschillende kleuren diamantjes; roze, blauw, geel/goud of rood.

Je kan een initiaal naar keuze opgeven, waarna de kledinghanger speciaal voor jou gemaakt wordt! Naar keus kan er aan de hanger een satijnen strikje worden gemaakt, voor extra flair.

De naam SPARKLE ON komt van het idee dat de bruidsjurk vaak maar een keer gedragen wordt, en daarna in een doos of in de kast gehangen wordt. De glans en schitter gaat er snel van af, maar met deze kledinghanger blijft de jurk schitteren en stralen. En door het opvallende hangertje zal je vast en zeker vaker nog even nagenieten van je bruidsjurk!

 

Een leuke TIP: Laat de fotograaf op je trouwdag een foto nemen van jouw bruidsjurk wanneer je deze nog niet aan hebt, maar nog netjes op een hangertje hebt hangen. Zorg er voor dat de achtergrond netjes en opgeruimd is, en vrij neutraal is, zodat je bruidsjurk er uit springt.

 

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Mocht je de kledinghanger willen bestellen dan kan dat via het contactformulier.

 

Have a Lovely Day! Johanneke

Leave a Reply