menu close menu

Blog

Inspiratie: Je huis in kerst sfeer

Zo net na sinterklaas is het volgende feest alweer in zicht: kerst! En wij Nederlanders houden er wel van om een feestje te maken van deze gezellige dagen. Is jouw huis al kerst-klaar? Laat je inspireren en geniet samen met vrienden en familie van een gezellige kerst.

 

In deze tijd van het jaar zijn alle winkels extra feestelijk aangekleed. Ga eens een middagje naar een tuincentrum of woonwinkel bij jou in de buurt, of naar een kerst markt om je nog meer te laten inspireren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Met deze koude winter dagen kruip je het liefst op de bank op een warm kleedje, tussen de kussens, met een warme kop chocolademelk.

 

2. Gezelligheid in huis met brandende kaarsjes. Love is all you need!

 

3. Gezellige kerst decoraties met harten. Mix je eigen favoriete kleuren deze kerst bij elkaar. Rood -wit, zilver-wit of goud met bruin. Zo creëer je ieder jaar weer een nieuw kerst decor in huis! Je kan oude kerstballen en dennenappels bijvoorbeeld overspuiten. En met gekleurde linten in de kerstboom een vrolijke sfeer creëren.

 

4. Een leuk alternatief voor de traditionele kerstboom: een letterbak in de vorm van een kerstboom. Zet hier al je favoriete kerst decoraties en herinneringen in.

Leave a Reply