menu close menu

Blog

Inspiratie uit Frankrijk} Pom poms

Twee weken terug waren we in Frankrijk voor een heerlijke, korte vakantie. Het was een lange rit, maar dat was het zeker waard. Samen met een vriendengroep verbleven we in een luxe villa met privé zwembad. Daar zeg je geen nee tegen! Na een lange tocht langs kleine dorpjes via kleine landweggetjes (ik denk dat we de toeristische route genomen hebben) kwamen we dan aan in: Belvès. Toen we door het dorpje reden zag ik rondom het stadsplein overal touw met gekleurde pompoms hangen, het was zo’n mooi gezicht! Dit wilde ik graag met jullie delen, als inspiratie voor je eigen bruiloft.

 

Overal in de straten rondom het stadspleintje hingen de pompoms. Net de dag toen we aankwamen was er een bruiloft, waar het hele dorp bij mee vierde. Welgeteld waren dat misschien 200 mensen, maar goed, het was een gezellige boel! Tot laat in de avond speelde een live-band.

 

Zo leuk die Franse balkons en luikjes!

Ook de kerk werd mee versierd. Zo mooi!

De pompoms zijn zwart, perzik, rose en wit. Een hele mooie kleuren combinatie.

 

Het midden van het stadsplein zelf is overdekt. Daar in het midden van het dak hing een grote bal helemaal bedekt met pompoms. Daar vandaan hingen er weer heel veel slingers met pompoms.

 

Ben je geïnspireerd en wil je zelf ook aan de slag? Dat kan! Je kan de pompoms bestellen via trouwartikelen.nl. Mocht je deze decoratie ’s avonds willen gebruiken, dan kan je kerstlichtjes gebruiken om rond het touw te wikkelen, dan licht de hele dansvloer op. Dat geeft een echt wauw-effect!

En heb je foto’s, dan ben ik natuurlijk érg benieuwd naar het eindresultaat;)

 

Have a lovely day! Johanneke

 

 

Leave a Reply