menu close menu

Blog

Inspiratie: Een alternatieve kerstboom

Ben je uitgekeken op die groene kerstbomen en op zoek naar een alternatief? Ieder jaar dezelfde kerstballen, slingers en decoraties kunnen erg gaan vervelen. Geef je interieur met kerst een extra boost met een alternatieve kerstboom! We hebben alvast een aantal zeer originele alternatieven op een rijtje gezet voor je:

 

Deze kerstboom is voor echte boekenwurmen, en super origineel! Stapel al je favoriete boeken op een grote stapel, onderaan beginnend met een stevige basis, en langzaam opbouwen tot een echte boom vorm. Rondom kan je lichtjes wikkelen, en hier en daar wat leuke kerst elementen neer zetten. Je kan een klein tafel model maken die je op een taart plateau plaatst, of een levens grote die tot aan het plafond reikt. Succes!

 

 

Heb je niet zo veel boeken, of houdt je niet van lezen? Dit super leuke tafel model van Riverdale is ook erg leuk om op tafel te plaatsen. Er kunnen vier kaarsjes in geplaatst worden aan de zijkanten. In het midden kan je nog wat vrolijke kerst decoraties neer leggen zoals kerstballen. Of gebruik hem als dienblad om de lekkerste kerstkransjes op te dienen. 

 

 

 

 

Leave a Reply