menu close menu

Blog

Huwelijkscadeau set twee ontbijtplankjes gepersonaliseerd

Lekker samen gezellig ontbijten, met een mooi gepersonaliseerd plankje. Niets heerlijker dan samen wakker te worden naast je Lief en lekker uitgebreid ontbijten! Met dit gave huwelijkscadeau is het ontbijt iedere dag weer een feestje!

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een bruidspaar dat binnekort gaat trouwen? Geef dit setje van twee ontbijtplankjes cadeau. Je kan zelf kieze welke tekst je er op wilt. Bijvoorbeeld: Mr van Santen op de een, en Mrs van Santen op de ander. Ieder plankje wordt met de hand gegraveerd en speciaal voor jou op bestelling gemaakt.

De ontbijtplankjes zijn gemaakt van bamboe en zijn 15cm x 22cm groot.

€29 inclusief verzending. Levertijd: 1 á 2 werkdagen. Bestel via het contactformulier dit gave cadeau!

 

Voor een bruiloft is het vaak moeilijk om een leuk cadeau te vinden waar het bruidspaar ook blij mee is. Champagneglazen kan ik afraden omdat ze waarschijnlijk al 5 stuks krijgen (ik spreek uit ervaring;)). Met deze mini snijplankjes of ontbijtplankjes is het iedere dag weer feest om ze te gebruiken. Jouw cadeau wordt dagelijks gebruikt, én is ook super origineel omdat het gegraveerd wordt met tekst naar eigen keuze. Verras het bruidspaar op hun bruiloft met een mooi, gedenkvol cadeau waar zij ook blij mee zijn!

 

En je hoeft niet thuis te blijven voor dit pakket. Jouw bestelling wordt keurig netjes en feestelijk ingepakt, en netjes door de brievenbus afgegeven.

Have a lovely day! Johanneke

Leave a Reply