menu close menu

Blog

Gouden tips van getrouwde bruiden en bruidegom

Van een ander kan je veel leren, zeker als het gaat om vrouwen die je voor zijn gegaan op hun Grote dag. Zij zijn bruid geweest, en weten hoe het is.. nu jij nog! We hebben deze pas-getrouwde Newlyweds gevraagd naar hun beste tips voor Bride to be’s.

Doe er je voordeel mee! Hier komen ze:

 

De beste tips en tricks van Newlyweds:

 

– Vermaak voor de kinderen. Gemakkelijke schoenen, en een paar slippers voor als je blaren krijgt.  Vergeet vooral niet dat je ceremoniemeester verder alles regelt, en jij dus moet genieten

– Vergeet niet waarom je trouwt, en met wie. De tijd die je samen hebt is speciaal. Geniet van de ceremonie en het feest. Zo kijk je intenser naar elkaar. Zorg ook dat je een moment met z’n tweeën hebt tijdens de dag.

– Compeed blarenstick..smeer je voeten helemaal in ’s ochtends en na het diner. Geen blaren of zere voeten!

– Laat iemand ook een filmcamera mee nemen om bijzondere momenten vast te leggen. De dag zelf gaat zo snel voorbij, dat het heerlijk is om die beelden terug te kijken zodat je kan nagenieten.

– Een nood tasje in de auto met o.a: pepermuntjes, pijnstillers, babydoekjes, deo, (blaren)pleisters, gastendoekje, naaisetje, mini haarlak, flesjes water en een liga.

– Een fijn zittend ondergoed! Niks zo irritant dan een string die maar irriteert. Geloof me zo’n hele dag is lang, en een boxer of onderbroek zit veel lekkerder dan een string.

Wegwerpcamera’s op je feest. Een stuk of 5 is zat. Gegarandeerd geweldige sfeerfoto’s naast je geposeerde foto’s van de gehele dag. En je gasten hebben een pret!

Geniet! Laat alle stress los en laat je overweldigen door de heerlijke dag die je spendeert. De tijd gaat zo snel!

– En de pas-getrouwde Jeffrey zegt: Plan tussen je ceremonie en fotoshoot voldoende tijd en neem wat centjes mee. Het geeft veel rust wanneer iets uit loopt en een kleine pauze is heerlijk. Al is het maar een blikje fris. Probeer wat kleine dingen aan je getuigen of andere vrienden uit te besteden, want je hebt echt genoeg te doen die dag.
En aan de “groom” to be; vertel je bruid wanneer je haar voor het eerst ziet hoe mooi ze is en ze zal de rest van de dag stralen.

Heb jij nog een tip die je toe wilt voegen aan de lijst?

Have a lovely day!

x Johanneke

(fotocredit: weddingchicks.com)

Leave a Reply