menu close menu

Blog

Gave gepersonaliseerde enveloppendoos voor je bruiloft!

 

Je herkent deze gave brievenbus vast en zeker uit Amerikaanse films waar ze nog tot vandaag aan toe veel gebruik worden. Nu is deze gave brievenbus te gebruiken als enveloppendoos voor je bruiloft. Whoa!

Waarom je een enveloppendoos nodig hebt:

 

1.) Bij het feliciteren dringen alle gasten zich in een rij om jou en je kersverse echtgenoot te feliciteren. Je krijgt kaarten, bonnen en brieven in je handen gedrukt. Tja en dan is het wel fijn om een veilige plek te hebben om deze waardevolle envelopjes goed te bewaren.

2.) Raar maar waar, helaas worden los rond slingerende envelopjes gastolen en meegenomen door vreemden die daar speciaal op uit zijn. Laat je niet bestelen en kies voor een veilige plek voor jouw envelopjes. Nadat iedereen jullie gefeliciteerd heeft berg je de enveloppendoos veilig op in de kluis van de feestlocatie of receptielocatie. Aan het einde van de dag neem je in een keer alles mee.

3.) Na de bruiloft is deze mailbox een mooie plek om alle kaartjes te bewaren samen met nog andere herinneringen van de perfecte dag.

Genoeg redenen om deze gave box te bestellen voor jouw bruiloft!

Het is een echte officiële US American postbox. De afmetingen zijn 22cm x 17cm x 48cm. Deze is leverbaar in de kleuren wit, grijs, zwart en brons. De opdruk van de letters kan ook in vier kleuren: grijs, zwart, wit of roze. Het lettertype kan je zelf bepalen! Aan de linkerkant komen de namen, aan de andere zijde kan de trouwdatum vastgelegd worden.

 

Wil jij deze gave enveloppendoos bestellen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier  De enveloppenbox kost 89euro inclusief verzending en personalisering.

 

Have a lovely day!

to “Gave gepersonaliseerde enveloppendoos voor je bruiloft!”

 1. sylvana schreef:

  Ik heb een vraagje… wij trouwen 4 september, is het mogelijk om nog een brievenbus bij jullie te bestellen? ik weet dat het heel erg kortdag is, maar wij hadden ergens anders een enveloppenbox besteld, en zij hebben ons laten zitten helaas.

  hopelijk kunnen jullie nog zoiets voor ons maken?

  mvg,Sylvana

 2. Ann schreef:

  Beste,
  zou u mij wat foto’s kunnen sturen van de andere kleuren waarin de brievenbus verkrijgbaar is?
  Mvg,
  Ann

 3. Nathalie schreef:

  Is het mogelijk om deze brievenbus ook in een andere kleur te krijgen? Goud of licht roze?

Leave a Reply