menu close menu

Blog

Follow your heart – bedel armbandje

 

Ik ben gek op bedel armbandjes! Waarom? Omdat ze zo persoonlijk zijn. Je kan er allerlei bedeltjes aan hangen die voor jou betekenis hebben, wat je mooi vind en die je vrolijk maken.

Laatst liep ik in het winkelcentrum en kwam ik dit armbandje tegen. Ik was op slag verliefd (en dat ook nog eens voor een klein prijsje!). Het is een goudkleurig bedel armbandje met 7 bedeltjes er aan. Een hartje van het merk (BJ, ken ik verder niet) een middel groot hart met chevron patroon, een klein hart met een gouden hartje er in, een blauw diamantje, een klein roze hartje met XOXO er op, een middel groot hart met grijs-roze strepen. En als laatste, het grootste bedeltje met de tekst: follow your heart.

Dat vind ik toch zo mooi! Het zet je aan het denken over je leven, het pad dat je bewandeld. Wat zijn je passies, je ambities, waar verlangt je hart naar? Het zette mij vooral aan het denken of ik wel mijn hart vaak genoeg volg. Misschien niet, en is het wel waard om daar vaker over na te denken.

 

De kleuren zijn ook geweldig! Ik kan nooit kiezen tussen goud en zilver, de ene keer draag ik goud, de andere keer zilver. Nu heb ik voor goud gekozen met grijs en roze.

 

Ik hoop dat het armbandje lang goed blijft. Je hebt wel eens van die sieraden (of kleding of schoenen of..) die na een keer dragen al kapot gaan. Hopelijk blijft deze lang mooi, en kan ik hem met plezier blijven dragen! Ik heb trouwens het armbandje een stukje aangepast omdat deze te lang was (ik heb dunne polsen). Heel gemakkelijk te doen door een schakeltje te openen met een klein tangetje.

 

 

Follow your heart!

Leave a Reply