menu close menu

Blog

Feest snorren op een stokje

Soms kom je op de meeste gekke plekken de leukste artikelen tegen. Zo was ik laatst in de kwantum en kwam ik deze super leuke feest snorren tegen! Een interieurwinkel is niet echt een plek waar je feestartikelen denkt tegen te komen maar dit was wel een leuke verassing.

 

 

De snorren en stokjes zijn gemaakt van hout. En zijn perfect om te gebruiken voor een photobooth! Bijvoorbeeld op een bruiloft maar ook voor een babyshower wanneer de gelukkige mommy-to-be een jongetje krijgt.

 

In de verpakking zitten zes snorren, met drie verschillende designs. Zelf vind ik de  snor met de grote krul aan het einde het leukste.

 

 

Natuurlijk moest ik ook even testen hoe de snorren er uit zien wanneer je er mee op de foto gaat. Het resultaat is: hazentanden! Haha, ik moest wel even lachen toen ik de foto terug zag.

 

Dus alvast als tip: Lach met je mond dicht wanneer je daar mee op de foto gaat.

 

Óf een beetje boos kijken voor een gekke-bekken-trekken gezicht. Tjah

 

De snorren zijn voor een paar euro te koop bij kwantum.

 

Als je een photoboth wilt creëren op je feestje of bruiloft neem dan de paar volgende tips mee voor het leukste en beste resultaat:

 

– Creëer een leuke achtergrond. Dit kan een simpele heg zijn waar bloemen in gestoken zijn, of een gebloemd of kanten kleed wat je op hangt.
– Gebruik een digitale camera en geen wegwerp-camera’s. Dan zie je direct het resultaat en wanneer de foto niet goed is gelukt dan kan je deze opnieuw nemen.
– Vraag iemand als ‘verantwoordelijke’ voor bij de photobooth. Hij of zij kan vragen of iedereen al op de foto is geweest. Ook is het belangrijk dat slechts een of twee personen de camera bedienen.
– Gebruik een statief waar je het fototoestel op zet. Zo heb je minder snel kans dat de camera op de grond valt en zijn alle foto’s exact hetzelfde qua inzoom en achtergrond. Wanneer je alle foto’s hebt ingeplakt zal je zien dat dat een mooi effect geeft.

– En zorg natuurlijk voor leuke props om mee op de foto te gaan, zoals deze snorren.

 

Na je feestje of bruiloft laat je de foto’s afdrukken en plak je ze in een mooi album. En heb je een super leuke herinnering vereeuwigd. Je zal zien dat de eerste foto’s heel netjes zijn, maar naarmate de avond vordert worden de foto’s steeds creatiever(lees: gekker). Zo kan je nog nagenieten en lachen van de gemaakte kiekjes.

 

Have a lovely day! x Johanneke

Leave a Reply