menu close menu

Blog

DIY: Cadeautje inpakken met oude magazines

De feestdagen staan voor de deur en dat betekend: cadeautjes! Deze DIY is niet alleen voor de kerstdagen bedoeld maar ook voor alle komende verjaardagen, vieringen, bruiloften en feestjes. Het kopen van een cadeautje is 1 ding, maar het leuk inpakken geeft ook extra waarde omdat a) mensen zich éxtra verheugen op het cadeau dat ó zo mooi is ingepakt en b) zien dat je echt moeite hebt gestoken in het inpakken.

Met onderstaande simpele stappen pak jij voortaan ook je cadeaus mooi in.

 

 

 

Stap 1) Pak een oud magazine en scheur de bladzijden er uit van elke pagina waar je een mooie foto vind.

Stap 2) Teken als sjabloon een vlinder, compleet met vleugels en voelsprieten. (Je zou ook een hart kunnen doen, of een ander beestje of vormpje)

Stap 3) Teken het vlinder sjabloon twee keer over op twee verschillende bladzijden die je hebt uitgescheurd en teken deze na.

Stap 4) Knip de vlinders uit (2 kleine en 1 grote)

Stap 5) Pak het cadeautje in met een mooie bladzijde van het magazine.

Stap 6) Plak de grootste vlinder op met een dubbelzijdig plakbandje. Laat de vleugels nog een beetje uitsteken aan de zijkanten. Daarmee wordt het effect groter. Plak daarna de twee kleinere vlinders op elkaar en vouw de vleugels een beetje dicht.

 

 

 

Mooie magazines die hier heel geschikt voor zijn en vaak mooie printjes hebben zijn Daphne’s diary en Flow magazine. In dit cadeau heb ik een luchtje (Guess, seductive) verpakt, en daarbij past de vlinder met bloemenprint heel goed.
Geef je iets van kleding of sieraden cadeau dan kan je het inpakken met afbeeldingen en foto’s uit fashion magazines.

 

Veel plezier met deze leuke diy. Ga jij je cadeautjes ook zo mooi inpakken?

 

Have a lovely day! x Johanneke

 

Tags: , ,

Leave a Reply