menu close menu

Blog

Daily life: juni

 

 

Even een update van afgelopen maand. De zeldzame warme en zonnige dagen heb ik gespendeerd op het balkon met laptop op mijn schoot. Wat is wifi toch handig hé 🙂

 

Nieuwe plantjes voor op het balkon! Groene vingers heb ik niet dus ik hoop dat ze lang goed blijven staan. Ik vergeet ze al snel water te geven en tjah, dan drogen ze snel uit!

 

Mila in de mand. Ze heeft een mand binnen én buiten. Wanneer het zonnetje schijnt ligt ze het liefste de hele dag te zonnen.

 

Lekker buiten werken in de zon op het balkon.

 

Nog meer vrolijkheid op het balkon! Een soort halve vogelkooi met een spiegel er in. Ik vind hem heel gaaf en heb hem als decor gebruikt voor het fotograferen van enkele artikelen van Label Lovely Details.

 

I love nagellakjes! Het geeft me een zomers gevoel, zeker met zo’n vrolijk kleurtje. Dit is trouwens een tick van mij: mijn voeten fotograferen:) Ik vind het leuk omdat het vooral om de achtergrond gaat, en die is iedere keer anders. De ene keer STA ik in een winkelcentrum, de andere keer in het gras in een parkje. Dat vind ik grappig om terug te zien op de foto’s. Is dat weird?

 

Nog gewerkt aan een nieuw lettertype voor een wijndoos. Vinden jullie het wat?

 

Het ringendoosje fotograferen op, jawel , de spiegel die ik eerder gekocht had. Het leuke én handige van de spiegel is dat je de achterkant ook direct ziet.

 

Tijdens het werk lag Daphne lekker te spelen in de schaduw. Dan kan ik het natuurlijk niet laten om haar ook te fotograferen!

En nog een foto van de Ladies Run! Heel trots, ook op mijn sportmaatje! Samen hebben we tien kilometer afgelegd voor het goede doel. Zij met dikke blaren, en ik met vreselijke spierpijn (Ik had twee nachten daarvoor een bruiloft waar ik heel de nachts gedanst had, en daar had ik spierpijn van haha). De medaille is trouwens echt super tof en vrouwelijk. Een sportschoen in de vorm van een stiletto, met een groot roze-wit lint er aan vast. Hij ligt bij mij in mijn laatje en iedere keer als ik hem tegen kom denk ik: YEAH dat hebben we toch goed gedaan!

 

En dat was mijn afgelopen maand! Deze komende maand ga ik lekker op vakantie naar Frankrijk, daar volgt een blog over volgende maand. Dus houdt mijn website in de gaten!

 

Have a Lovely Day! Johanneke

Leave a Reply