menu close menu

Blog

Bruiloft kleuren thema: hot pink, black & white

Kleuren zetten toon. Felle kleurtjes geven een vrolijke sfeer, en donkerdere kleuren geven een wat ingetogener sfeer. De perfecte combinatie is om felle en donkere kleuren met elkaar te combineren. Zo is wit, zwart en donker roze een perfect uitgebalanceerd kleurenpalet waarmee je een vrolijke en stijlvolle feest sfeer neer kan zetten. Nog niet overtuigd? Bekijk onderstaande foto’s voor wat kleurrijke inspiratie.

Deze shoot werd gemaakt voor een verlovingsfeestje. Helemaal perfect gestyled met verse bloemen, kaarsen, ballonnen in hartvorm, mooi servies, stijlvol bestek, en heerlijke hapjes die er ook appetijtelijk uitzagen.

 

 

Ook een leuk idee waren de goodiebags, gevuld met allerlei lekkers en coole spulletjes zoals hot pink nagellak, een zonnebril, een klein ringetje met een hartje er op en een flesje champagne. Allemaal verpakt in een supergaaf linnen tasje.

 

Wil je ook een supergaaf gestyled feestje? Lovely Details staat voor je klaar! Je krijgt een feest om nooit meer te vergeten, vol met mooie gestylde tafels, heerlijke hapjes, grappige details en bovenal een feest sfeer. Whooo!

 

Have a lovely day! x Johanneke

 

Foto’s via http: www.100layercake.com

Leave a Reply