menu close menu

Blog

Babyshower: Oh baby! It’s a boy

Een babyshower tot in de puntjes verzorgd met leuke spelletjes, heerlijk eten, en een mooi decor! De dame in kwestie is in verwachting van de tweede, deze keer een jongen. Verrast en verheugd werd ze opgehaald in een hippe cabrio, waarna ze door haar vriendinnen onthaald werd die op op het balkon stonden te joelen. Altijd leuk!

Allereerst was er een perfecte lunch georganiseerd. Verse broodjes met geitenkaas, kip-wraps, sandwiches met verse salade, saucijzenbroodjes, smoothies en verse jus. Het ontbrak werkelijk aan niets!

 

Na die heerlijke lunch was het tijd voor het eerste spel. Geen ezeltje-prikje maar baby-flesje. Geblinddoekt het flesje van de baby zo dicht mogelijk bij de mond van de baby plakken. Ik deed ook een poging maar belandde ergens bij de voeten.

Geen prijs voor mij dus! Hierna werden de helft van de cadeautjes uitgepakt. Iedereen had een cadeautje meegebracht, de mom-to-be mocht deze open maken en raden wie het had gegeven. Grappig hoe je soms al kan raden van wie iets is, zonder verdere aanwijzingen.

 

Het spel Hints was ook een groot succes. Probeer maar eens ‘gynaecoloog’ uit te beelden voor je vriendinnen zonder in een deuk te liggen! De uiteindelijke winnaressen kregen een prijs. Het grappige was dat degene die al moeder waren de woorden veel sneller raadden. Niet zo gek als je woordenboek inmiddels al is uitgebreid met woorden als commode, wipstoeltje en kraamtranen.

Na al dat ‘harde werk’ was het weer eens tijd voor wat lekkers. Verse brownie koekjes, mini-tompouche en slagroomsoesjes deed iedereen goed.Uitgespreid op een schaal zien ze er nog lekkerder uit! En de baby-cocktail in een martini glas geschonken (zonder alcohol uiteraard). Wat tegelijkertijd ook een spel was. Kleine plastic babytjes in een ijsblokje die er uit komen wanneer het ijs smelt. Levert erg leuke situaties op! Wiens baby als eerste ‘geboren’ was, had gewonnen.

Daarna gingen we aan de slag voor het leuke DIY project: uiltjes maken van vilt. Hier zal ik jullie later nog een handleiding en patroon voor geven. Hier alvast het eindresultaat van een van de uiltjes. Is hij niet schattig!?

 

 

 

 

Ook een verzorgde babyshower met leuke spellen, een mooi decor en vooral veel plezier!? Neem dan contact met Lovely Details op!

Lovely day! Johanneke

Leave a Reply