menu close menu

Blog

Voor 100%

Ik heb al een tijdje over mijn visie van Lovely Details na zitten denken. Wat wil ik er mee en om het zo maar te zeggen mijn vijf jaren plan? Momenteel doe ik weddingplanning, events, babyshowers, en interieur styling. En dát wordt allemaal een beetje veel!

Ik vind het superleuk om met interieur styling bezig te zijn! Vandaar dat ik hier ook een opleiding in heb gevolgd. Ik ben nog regelmatig op de tweedehands markt te vinden naar mooie vintage meubeltjes om op te knappen, en mooie spulletjes te vinden om het huis mee op te vrolijken. Maar ik heb besloten om hier alleen nog hobby matig mee bezig te zijn.

 

Voor 100%
Ik wil me nu volledig op bruiloften gaan richten. Vandaar dat ik de website hier en daar wat heb aangepast.

 

Binnenkort komen er veel meer filmpjes en blogs online te staan met als doel om jullie bruidjes te helpen met het voorbereiden van de mooiste dag van hun leven! Onder andere over planning, bruidsjurken, taarten, decoratie, kousenbandjes.. ALLES wat je maar kan bedenken wat te maken heeft met een bruiloft!

 

En iedere zaterdag behandel ik drie vragen van lezers. Dus heb jij een vraag waar je maar niet uit komt? Laat dan een berichtje achter bij de comments, en wie weet wordt jouw vraag dan behandeld!

Have a Lovely Day! Johanneke

 

Leave a Reply